Rijgedraganalist

Functie

Als rijgedraganalist speelt u een essentiële rol in ons streven naar veiliger wegverkeer. Wij zijn op zoek naar eventuele (ex) vrachtwagenchauffeurs die hun expertise willen inzetten om het rijgedrag van chauffeurs te monitoren en te verbeteren. Uw verantwoordelijkheden omvatten:

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde individuen die de overstap willen maken naar een boeiende en maatschappelijk relevante carrière. U komt in aanmerking als u:

Ons voorstel

Wij bieden een uitdagende functie met maatschappelijke impact. U krijgt de kans om bij te dragen aan de veiligheid op de weg en een positieve verandering teweeg te brengen. Daarnaast bieden wij:

Bedrijfsprofiel

Toecan is een snelgroeiend bedrijf met internationaal potentieel dat zich richt op meer verkeersveilig rijgedrag binnen onze maatschappij. Dit doen ze door een een breed scala aan innovatieve oplossingen te bieden, zoals de Toecan app. De app verzamelt gegevens over de rijstijl van professionele chauffeurs.

De gegevens worden omgezet naar zinvolle inzichten die ervoor zorgen dat de chauffeurs hun rijgedrag verbeteren. De verbetering van het rijgedrag zorgt voor meer verkeersveilig rijgedrag, een ecologische rijstijl en minder schadegevallen. Wat zich vertaalt in allerhande voordelen voor vlootbeheerders en bedrijfsleiders.

Heb je interesse?

NL