Managing Director

Functie

Als Managing Director ben je verantwoordelijk voor het algehele management en de strategische richting van het bedrijf. Je hebt meestal een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder het leiden van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten, het nemen van belangrijke beslissingen, het ontwikkelen en implementeren van bedrijfsstrategieën en het waarborgen van de groei en het succes van de organisatie.

Jouw vaardigheden

Ons voorstel

Bedrijfsprofiel

Toecan is een snelgroeiend bedrijf met internationaal potentieel dat zich richt op meer verkeersveilig rijgedrag binnen onze maatschappij. Dit doen ze door een een breed scala aan innovatieve oplossingen te bieden, zoals de Toecan app. De app verzamelt gegevens over de rijstijl van professionele chauffeurs.

De gegevens worden omgezet naar zinvolle inzichten die ervoor zorgen dat de chauffeurs hun rijgedrag verbeteren. De verbetering van het rijgedrag zorgt voor meer verkeersveilig rijgedrag, een ecologische rijstijl en minder schadegevallen. Wat zich vertaalt in allerhande voordelen voor vlootbeheerders en bedrijfsleiders.

Heb je interesse?

NL